Zakontrolować na śmierć - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2013)
Jest nowy pomysł na ratowanie polskiej ochrony zdrowia: kontrolować i karać, możliwie surowo i dotkliwie. Ale czy kontrole rzeczywiście mogą postawić na nogi polską ochronę zdrowia? I czy rzeczywiście w Polsce… potrafimy je przeprowadzać?