Czarne owce w białych kitlach - Cywiński, Piotr (Menedżer Zdrowia, 2013)
Funkcjonowanie służby zdrowia i opieka medyczna, będąca w RFN niemalże powodem do dumy narodowej, nie są tak kryształowe jak się wydaje. Niemcy są przestraszeni. Ktoś daje, ktoś bierze, a winnych nie ma…