Szpital w laptopieRozmowa z prof. Januszem Filipiakiem, prezesem zarządu Comarch - Szczęsny, Jacek (Menedżer Zdrowia, 2013)
Absorpcja informatyki w Polsce jest podobna jak w krajach zachodnich. Wszędzie idzie to powoli. Różnica jest tylko w nasyceniu informatyką.