Wyższy poziom ogólności - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2013)
Tydzień przed Wielkanocą minister Bartosz Arłukowicz przedstawił długo zapowiadane kroki reformatorskie mające doprowadzić do naprawienia wszystkich głównych bolączek polskiego systemu ochrony zdrowia. Zamiast publikacji założeń ustawy doczekaliśmy się zapowiedzi debat i powołania „stałych zespołów ekspertów”. Wszystko wskazuje zatem, że dużych zmian szybko nie powinniśmy się spodziewać. Może to i dobrze?