Pszczoły i trutnie - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2013)
Bycie posłem to nie tylko udział w wyborze premiera, w głosowaniach, nie tylko tworzenie wielkiej polityki, lecz także codzienna mrówcza praca. Kto się do niej nadaje, a kto nie? Prezentujemy wyniki trzeciej edycji rankingu ochrony zdrowia „Pszczoły i trutnie”.