Relacje oparte na zaufaniuKamila Gębska rozmawia z dr. med. Jarkiem Oleszczukiem, dyrektorem generalnym AbbVie w Polsce, innowacyjnej firmy farmaceutycznej, wyróżnionej w 2013 r. w rankingu Great Place to Work. (Menedżer Zdrowia, 2013)
– Piąte miejsce w rankingu Great Place to Work to znak, że idziemy w dobrym kierunku. Będziemy się starać, i już to robimy, by zbudować wspaniałe miejsce pracy poprzez wdrażanie innowacyjnych rozwiązań w codziennych działaniach z pracownikami. Kluczowym elementem jest tworzenie relacji opartych na zaufaniu, dumie z miejsca, w którym się pracuje, i poczuciu, że współdziała się z ludźmi, których się docenia i lubi – mówi Oleszczuk.