Sanatorium Polska - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2013)
dczas gdy w związku z przygotowaniem do wdrożenia dyrektywy transgranicznej blady strach padł na Ministerstwo Zdrowia i NFZ, świadczeniodawcy i biura turystyczne zacierają ręce i przygotowują się do przyjęcia zagranicznych pacjentów.