Miliardy złotych w piach - Szczęsny, Jacek (Menedżer Zdrowia, 2013)
W Polsce zaledwie 20 proc. chorych po zawałach i operacjach serca ma dostęp do rehabilitacji kardiologicznej, która jest właściwym zakończeniem leczenia i może przedłużyć życie.