Inwestycje w szpitalne IT - Okoniewska, Magdalena (Menedżer Zdrowia, 2013)
Inwestycje w szpitalne systemy informatyczne to nie tylko wymóg wynikający z obowiązujących przepisów. Ich wdrażanie przynosi placówkom wiele korzyści. Należą do nich oszczędności, uproszczenie procedur i bezpieczeństwo zarówno pacjentów, jak i personelu.