Nowotwory a media - Kamiński, Michał (Menedżer Zdrowia, 2013)
W czasach starzenia się społeczeństwa i rosnącej liczby zachorowań na choroby nowotworowe coraz bardziej uciążliwym problemem staje się dla pacjentów brak kompleksowej, skoordynowanej opieki medycznej.