Od Annasza do Kajfasza - Boruszkowska, Agnieszka (Menedżer Zdrowia, 2013)
O potrzebie kompleksowej opieki nad pacjentem mówią wszyscy. Agnieszka Pachciarz, prezes NFZ, od momentu objęcia tej funkcji zapowiada, że fundusz będzie premiował te placówki, które oferują całościową opiekę. I nic z tego nie wynika. Dlaczego?