Doskonała pracownia RTG - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2013)
Połowa badań rentgenograficznych w naszym kraju wciąż wykonywana jest za pomocą urządzeń analogowych. Sytuacja jednak szybko się zmienia.