Podcinanie gałęzi - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2013)
Śledząc doniesienia w mediach, można odnieść wrażenie, że w Polsce ludzie umierają jedynie z powodu zaniedbań lekarzy. To przecież nieprawda.