Recepta na kryzys - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2013)
Gdy pojawią się konkretne, zdefiniowane ryzyka finansowe związane z chorowaniem, obywatele sami pójdą się doubezpieczyć i żadna ustawa nie będzie im do tego potrzebna.