Hospital Management 2013 (Menedżer Zdrowia, 2013)
Obawy i nadzieje związane z inwestycjami w sektor informatyczny oraz problem zarządzania ryzykiem zdominowały Hospital Management, największą polską konferencję dla dyrektorów szpitali. Podczas konferencji powstało PUZZLE, czyli Porozumienie na rzecz Ubezpieczeń Związanych z Prowadzeniem Działalności Leczniczej. Rosnące koszty obsługi prawnej, przegrane sprawy sądowe, rosnące stawki polis, nowy sposób zadośćuczynienia za tzw. zdarzenia medyczne spędzają sen z oczu dyrektorom szpitali. Zdecydowali się więc działać. Z inicjatywy Polskiej Federacji Szpitali powołali platformę służącą uporządkowaniu rynku ubezpieczeń – PUZZLE.