Standardy i rekomendacje - Budziński, Bogusław (Menedżer Zdrowia, 2013)
Tematem wiodącym tegorocznej edycji Programu HOPE Exchange było „Bezpieczeństwo pacjenta w praktyce. Zarządzanie ryzykiem w celu poprawy jakości i bezpieczeństwa hospitalizacji pacjenta w Europie”. Co nasi menedżerowie chcieliby przenieść na rodzimy grunt po stażu za granicą?