Pół roku przed katastrofą - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2013)
Czy niewidzialna ręka wolnego rynku rozwiąże problemy ochrony zdrowia? W najbardziej liberalnym kraju świata prezydent Obama doszedł do wniosku, że nie. Czy u nas to się uda?