Strefa bezpiecznego lądowania - Mołdach, Robert (Menedżer Zdrowia, 2013)
Przy sprzyjającej pogodzie, sprawnym statkiem powietrznym, z przygotowaną załogą, kompetentnym personelem naziemnym i bez kruszącego się betonu na pasach startowych komunikacja lotnicza przebiega zasadniczo płynnie. Tym, co różni światowy transport lotniczy od ochrony zdrowia w polskim wydaniu, są zachowania w sytuacjach kryzysowych.