Kto daje i zabiera - Masełbas, Wojciech (Menedżer Zdrowia, 2013)
Pozostaje coraz mniej czasu, by spełnić wspólnotowe wymagania w zakresie standardów dotyczących szpitali. Udział w badaniach klinicznych to szansa na znalezienie pieniędzy na inwestycje w mury.