Nic o nas bez nas - Gębska, Kamilla (Menedżer Zdrowia, 2013)
Czy Ministerstwo Zdrowia prawidłowo zakwalifikowało leki do grup limitowych? Czy i jak należałoby to zmienić? Z tymi niełatwymi pytaniami po 18 miesiącach od wprowadzenia nowego prawa związanego z ustawą refundacyjną zmierzyli się eksperci podczas debaty „Menedżera Zdrowia” na I Ogólnopolskim Kongresie „Starszy pacjent w codziennej praktyce lekarskiej” w Sopocie.