Wojna o dopłaty - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2013)
W komercjalizującym się systemie ochrony zdrowia pojawia się znowu nierozwiązywalny od lat dylemat: czy placówka opieki zdrowotnej związana kontraktem z Narodowym Funduszem Zdrowia może pobierać opłaty od pacjentów?