Jedenaście lat w kolejce do ortopedy - Skóra, Karolina; Łapa, Joanna (Menedżer Zdrowia, 2013)
Przedstawiamy częściowe, przedpremierowe wyniki badań Barometru Fundacji Watch Health Care (całościowe ukażą się 6 grudnia). Fundacja oceniała dostęp do leczenia z zakresu okulistyki i ortopedii w Polsce. Jest fatalnie, a w wypadku ortopedii coraz gorzej.