Czas obietnic - Adamska-Golińska, Natalia (Menedżer Zdrowia, 2013)
Większy nacisk na profilaktykę i zróżnicowanie oferty medycznej w zależności od potrzeb regionów – to obietnice, które powtarzają politycy bez względu na przynależność partyjną. Różni ich natomiast stosunek do prywatyzacji szpitali. Rozpoczęły się już przygotowania do wyborów samorządowych 2014 r. Czego możemy się spodziewać?