Komputeryzacja odroczona - Górecki, Wiktor (Menedżer Zdrowia, 2013)
Termin 1 sierpnia 2014 r. dla EDM przestał straszyć. Po stronie Ministerstwa Zdrowia jest ewentualne podjęcie decyzji, czy w ramach (...) nowelizacji nie nastąpi przesunięcie terminu obowiązkowego prowadzenia dokumentacji medycznej w formie elektronicznej – ta wypowiedź dyrektora CSIOZ Marcina Kędzierskiego napawa otuchą z wielu powodów.