USG na nowo - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2013)
Ultrasonografia to jedna z najdynamiczniej rozwijających się dziedzin diagnostyki obrazowej. Niemal każdy rok przynosi nowości. Jakie innowacje w USG proponuje jeden z liderów rynku – Siemens Healthcare?