Piękno i piersi - Gębska, Kamilla (Menedżer Zdrowia, 2013)
Na raka piersi rocznie choruje w Polsce prawie 16 tys. kobiet, ok. 20 proc. po usłyszeniu diagnozy nie podejmuje leczenia. Walka o zdrowie i życie może zakończyć się sukcesem, trzeba jednak zmierzyć się z chorobą. Dlatego „wyzwanie” i „nadzieja” to słowa oddające sens prezentowanej w Parlamencie Europejskim wystawy „The Beauty and the Breast”, na którą zostaliśmy zaproszeni.