I śmieszno, i straszno - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2013)
Pierwsze dni grudnia przyniosły wiadomość, o której mi się nawet nie śniło. Oto NFZ pozwał do sądu Ministerstwo Zdrowia o zapłatę miliarda złotych! Tego jeszcze nie było.