Nowoczesna pracownia PET - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2013)
Od uruchomienia w 2003 r. pierwszej w Polsce pracowni pozytonowej tomografii emisyjnej (PET) w Centrum Onkologii w Bydgoszczy mija ponad 11 lat. Powoli, ale coraz dynamiczniej, wychodzimy z roli europejskiego kopciuszka w badaniach PET.