Kapituła konkursu (Menedżer Zdrowia, 2013)
W kapitule konkursu Sukces Roku w Ochronie Zdrowia – Liderzy Medycyny organizowanego przez wydawnictwo Termedia zasiadają wpływowe osoby ze świata medycyny i polityki. Zobacz skład kapituły i zasady przyznawania nagrody.