Łapaj złodzieja - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2014)
Buźka niewiniątka, na ustach głośny okrzyk „łapaj złodzieja” – to podstawowy, startowy zestaw wymagań dla kandydatów do pracy na stanowisku „kieszonkowiec”. W polskiej ochronie zdrowia te buźki widać, a okrzyki słychać stanowczo zbyt często.