Gala XIV edycji konkursu Sukces Roku w Ochronie Zdrowia (Menedżer Zdrowia, 2014)
Jeśli medycyny nie robi się dla pieniędzy, jest się lobbystą interesów pacjentów, prowadzi edukację w medycynie, jeśli działa się z determinacją i pasją – można odnieść sukces w naszym systemie zdrowotnym. Dowodem na to jest XIV już edycja konkursu Sukces Roku w Ochronie Zdrowia – Liderzy Medycyny, którego uroczyste podsumowanie odbyło się jak zwykle w Zamku Królewskim w Warszawie 22 stycznia. Statuetki i dyplomy laureatom wręczył wiceminister zdrowia Sławomir Neumann.