Bez winnych i wstydurozmowa z Talią Halamish-Shani, prezes Madanes Group - Maciejowski, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2014)
Lawina rosnących kosztów wymusi bardziej profesjonalne podejście do kwestii bezpieczeństwa pacjentów i jakości opieki, a zarządzanie ryzykiem będzie coraz ważniejszym aspektem zarządzania szpitalami.