Piętnaście lat w służbie szpitalirozmowa z Rafałem Holanowskim, prezesem i założycielem Grupy Supra - Maciejowski, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2014)
Chronimy szpitalne budżety przed niekontrolowaną wypłatą wysokich odszkodowań, przekraczających już milion złotych, chociażby za błędy w sztuce lekarskiej. W szpitalach, które z nami współpracują, zoptymalizowane zostały koszty zarządzania ryzykiem i poprawiła się efektywność ich funkcjonowania – mówi Rafał Holanowski.