Wojna trzydziestoletnia - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2014)
Ubezpieczenia dodatkowe? Jesteśmy za, a nawet przeciw – powtarzają jak mantrę wszystkie kolejne rządy III RP od lat. Właśnie mija piętnasta rocznica pierwszej próby ich wprowadzenia. Co oznacza ni mniej, ni więcej, że za piętnaście lat obchodzić będziemy rocznicę trzydziestą.