Harry Potter z Miodowej - Biardzki, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2014)
Różnica między życiem a baśnią jest istotna. W życiu, żeby coś osiągnąć, trzeba się po prostu napracować. W wyjątkowych wypadkach w grę wchodzi szczęście, jak przy trafieniu szóstki w totolotka. Ta reguła odnosi się również do problemu kolejek do lekarzy w Polsce.