Polkom potrzebny jest „zdrowy egoizm” - Dubec, Monika (Menedżer Zdrowia, 2014)
Ponad 60 znamienitych prelegentów i 350 uczestników z całej Polski wzięło udział w Vital Forum – ogólnopolskiej debacie nad zdrowiem kobiet.