Grupa starszaków - Koblańska, Marta (Menedżer Zdrowia, 2014)
Stwórzmy domy pobytu dziennego dla osób starszych chorych na Alzheimera i Parkinsona. One pomogą im zachować wspomnienia i poprawić kondycję zdrowotną, a rodzinom zajmującym się nimi na co dzień normalnie żyć i za dnia pracować, a wieczorami opiekować się seniorem. Czy to dużo kosztuje? Zmysł organizacyjny.