Obecność na rynku to nie tylko biznes, lecz także misja – rozmowa z Waldemarem Grudniem, prezesem zarządu CompuGroup Medical Polska. - Gębska, Kamilla (Menedżer Zdrowia, 2014)
– Produkowany przez nas system CGM CLININET pozwala na optymalizację czasu pracy zarówno jednostek administracyjnych, jak i kadry medycznej w szpitalu. Umożliwia zebranie w jednym miejscu wszystkich informacji związanych z pobytem pacjenta w placówce, począwszy od rejestracji, przez gabinety, pracownie diagnostyczne, sale operacyjne itd. – mówi Waldemar Grudzień.