Program szpitalnych zakupów wspólnych – rozmowa z Maciejem Piorunkiem, wiceprezesem Supra Holding SA. - Maciejowski, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2014)
– Krajowy Program Szpitalnych Zakupów Wspólnych powstawał stopniowo, w trakcie współpracy ze szpitalami. Wynikało z niej, że racjonalne i zoptymalizowane zakupy niezbędnych materiałów, produktów, sprzętu to dla nich nie lada wyzwanie – mówi Maciej Piorunek.