Urok „zetki” - Kamiński, Michał (Menedżer Zdrowia, 2014)
Premier zlecił ministrowi zdrowia rozwiązanie problemu kolejek pacjentów. Na czym polega problem i co zrobiło Ministerstwo Zdrowia? Oby nie okazało się, że w Polsce mamy tylko ośrodki zajmujące się onkologią, a zapomnimy o pozostałych świadczeniach.