Na chybcika - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2014)
Trudno w kwietniu 2014 r., pisząc felieton dotyczący ochrony zdrowia, nie odnieść się do ogłoszonego z pompą pod koniec marca, a następnie po trzech tygodniach rozpisanego na projekty ustaw i rozporządzeń „końca kolejek” w polskiej służbie zdrowia. Rewolucja zapowiedziana przez premiera („nie będzie żadnych dodatkowych pieniędzy”) i ministra zdrowia najpierw ma objąć 140 tys. pacjentów onkologicznych.