Wina i kara - Bartela, Edyta (Menedżer Zdrowia, 2014)
Polska, odwlekając wprowadzenie dyrektywy transgranicznej, naraża się na kłopotliwe postępowanie wyjaśniające, zarzut sabotowania wspólnych, unijnych zasad i konkretne kary.