Więcej pisaniny niż roboty - Fedorowski, Jarosław J. (Menedżer Zdrowia, 2014)
Kiedyś w medycynie było tak: „to, co robimy, możemy udokumentować”. Teraz: „to, co robimy, powinniśmy udokumentować”. Niedługo będzie tak: „to, co robimy, musimy udokumentować”, bo inaczej będzie się uważać, że tego nie zrobiliśmy. Karykaturalne będzie stwierdzenie: „przede wszystkim dokumentujmy, a co naprawdę robimy, nie ma większego znaczenia”.