Po pierwsze, jakość - Koblańska, Marta (Menedżer Zdrowia, 2014)
Sześciu menedżerów uczestniczących w miesięcznym programie wymiany HOPE Exchange 2014 organizowanym w Polsce przy udziale Polskiej Federacji Szpitali skoncentruje się na jakości, która ma być priorytetem w opiece nad pacjentem.