Nie łam się - Łach, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2014)
Konsekwencje upadków w świetle ogólnych założeń polityki senioralnej w Polsce to bagatelizowany, choć kluczowy problem. 548 771 seniorów w wieku 65+ dozna złamania, a 109 542 osoby złamania kości bioder