Czy można wierzyć ministrowi? - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2014)
Jeżeli moc, postać farmaceutyczna i nazwa międzynarodowa preparatów są takie same, można je stosować i wydawać zamiennie – stwierdziło oficjalnie Ministerstwo Zdrowia.