Co się pichci w Brukseli - Fedorowski, Jarosław J. (Menedżer Zdrowia, 2014)
To, co dzieje się w unijnym procesie legislacyjnym, jest dla polskich szpitali i przychodni równie ważne jak regulacje przygotowywane przy Wiejskiej. Nad czym pracują europejscy prawodawcy? Przedstawiamy to z perspektywy HOPE ( European Hospital and Healthcare Federation ).