Prawem kaduka - Słowińska, Anna (Menedżer Zdrowia, 2014)
Zbliża się okres wakacyjno-urlopowy, w którym wielu naszych obywateli zapewne zdecyduje się na wyjazd do Hiszpanii. Warto więc zawczasu zabezpieczyć się na wypadek odmowy udzielenia świadczenia zdrowotnego w tym kraju. Co grozi Hiszpanii za łamanie europejskiego prawa?