Tak grają dla dzieci - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2014)
Gdy cichną koncerty, fundacja Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy realizuje zakupy za zebrane w publicznej zbiórce pieniądze. Fundusze pochodzące z ostatnich dwóch finałów przeznaczone zostały m.in. na sprzęt do ratowania życia i zdrowia dzieci.