Supra Virtual Partner – nowoczesne narzędzie informatyczne brokerówRozmowa z Rafałem Holanowskim, prezesem Supra Brokers - Maciejowski, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2014)
Zadaniem systemu Supra Virtual Partner jest umożliwienie klientom szybkiego, nieograniczonego dostępu do informacji dotyczących ubezpieczeń w danej organizacji.